Visste du att vår webbyrå finns i hjärtat av Göteborg, i det anrika Dahlgrenska huset? Du hittar oss på Kungsgatan 41, vår närhet till centrum gör det enkelt för våra kunder att besöka oss och ger oss möjlighet att arbeta nära med företag i staden för att hjälpa dem att förbättra sin online-närvaro.

Vår expertis inom webbdesign och digital marknadsföring har hjälpt företag i Göteborg och runtom i Sverige att växa och nå sina mål. Vi är stolta över att vara en del av Göteborgs företagsgemenskap och hjälpa företag i staden att lyckas på nätet.

Så om du vill diskutera hur vi kan hjälpa dig att ta din online-närvaro till nästa nivå, är du välkommen att besöka oss på vårt kontor på Kungsgatan 41. Vi ser fram emot att träffa dig!

Boka en fika eller kontakta oss

Vad skiljer oss från alla andra webbdesign- och webbutvecklingsbyråer?

Vi är specialiserade.

Vi är inga generalister, vi erbjuder dig bara det vi är bäst på: webbutformning, UI/UX-design, konverteringsoptimering och utveckling i Wordpress.

Vi fokuserar på resultat.

Vi bryr oss om vilken inverkan vårt arbete har på din verksamhet eller din organisation – inte hur det ser ut i vår portfölj eller i en tävling.

Vi är lyhörda.

Vi begränsar antalet kunder vi tar på oss varje år för att säkerställa att var och en har en enastående kundupplevelse. Räkna med ett svar inom timmar – inte dagar.

Vi gör det lilla extra.

Vi ser våra engagemang som relationer – inte leverantörsavtal. Utöver det vi producerar utbildar vi även våra kunder om digitala bästa praxis längs vägen.

Webbplatser som är designade av oss 🚀

Här är ett litet urval av de senaste projekten vi har jobbat med.
Kundcase: arbete för Coloniaire

Coloniaire

Klädmärke | Webbshop | Wordpress/WooCommerce
Kundcase: Arbete för Furniw

Furniw

Möbelaffär | Webbshop | Wordpress/WooCommerce
Kundcase: Arbete för Innova Engineering

Innova Engineering

Byggnadsingenjörer |  Wordpress
Kundcase: Arbete för tingster

tingster

Tillbehör för hemmet | Webbshop | Wordpress/WooCommerce

En webbyrå som fokuserar på dina behov. Är vi en match?

Vi letar alltid efter möjligheter, men vi förstår att du kan ha ytterligare frågor. Denna snabba FAQ täcker några av grunderna. Om du har ytterligare frågor, så tveka inte att höra av dig.

Varje företags behov är olika, så på grund av variationer i omfattning kan prissättningen från en webbdesign till nästa vara ganska olika. Vår typiska heltäckande webbdesign kostar mellan 10.000-50.000 kr.
I likhet med frågor om webbplatsens kostnad, kommer tidslinjen att variera mycket beroende på omfattningen av ditt webbdesignprojekt. Vanligtvis tar våra kompletta byggprojekt 1-4 veckor att slutföra.

Vi har i regel jobbat med nystartade företag.

Men hjälper gärna även småföretag, ideella organisationer och företagskunder inom en mängd olika branscher.

Vi befinner oss i Göteborg.

Absolut. Efter lanseringen erbjuds tjänsten "Support", som innebär att vi håller din webbplats uppdaterad, säkerhetskopierad, säker och snabb. Vi hjälper även till med reaktiva förbättringar av din webbplats som att bygga nya målsidor eller lägga till nya funktioner.

Skaffa din drömwebbplats.

Vi hjälper varumärken att bygga minnesvärda, konverteringsfokuserade, framtidssäkrade företagswebbplatser och e-handelsbutiker.

Kontakta oss här